Dogodki, Zabava, Zanimivosti

Žirovski vrh ima talent

TD Žirovski vrh vabi k sodelovanju vse, ki v sebi skrivate kakršenkoli talent  in bi ga želeli predstaviti širši publiki, da se prijavite na show Žirovski vrh ima talent, ki bo potekal v nedeljo 25. julija 2010, na prireditvi Praznik žetve na Žirovskem vrhu.

Show se bo pričel ob 13. uri.

Dodatne informacije in prijave so možne še dan pred prireditvijo pri Luciji Kavčič 031/693-731 ali preko e-pošte: lucija@tdzirovskivrh.si.

Več o sami prireditvi pa si lahko preberete v prispevku praznik žetve.

2 Comments

  1. Špela

    Prav nič niste izvirni kar se tiče popestritev prireditev – veliko stvari smo namreč prej videli na Sovodnju, potem pa še tu na vaših praznikih žetve … Malce več inovativnosti prosim!?! Pa brez zamere, ampak ste res očitni pri kopiranju idej …

    Lp, Špela

  2. Lucija

    No, ni debate kar se tiče kopiranja. Ne vem, če se lahko vaši talenti primerjajo z našimi. Sploh pa smo mi imeli program prireditve že 2 meseca prej zunaj, tako da so ga najbrž na Sovodnju kopirali…. če sem malo žleht 😉 Sama sem pisala program, tako da jamčim, da za tiste vaše ”talente” še vedela nisem. Sama osebno sem bila na vaši veselici že kar nekaj let nazaj, tako da bolj težko kopiram za vami. Imate pač srečo, da prireditev pripravljate pred nami 😉 Upam, da ste se naše prireditve udeležila in ste se o sami izvedbi popestritev prepričala. Drugače pa drugič kontaktirajte direktno name in se boma pomenili. Naj bo kar koli, zagovarjam svoje stališče.
    LP, Lucija

Komentirajte prispevek

Your email address will not be published. Required fields are marked *