O portalu

Poljanski portal leta 2010 v številkah

Leto 2010 je bilo za Poljanski portal neke vrste odskočna deska. Uspelo nam je tisto, kar nam v prejšnjih letih ni! Konstantno smo dodajali novice, opisovali kraje in znamenitosti doline, vsak mesec organizirali dve nagradni igri, delali intervjuje, iskali sponzorje in še in še! Od konca febrauarja 2010, ko so se napisale prve objave, pa do danes, se je napisalo kar 470 prispevkov, dodalo 900 značk in skupaj z vami objavilo 205 komentarjev. Za prvo leto je to res super številka, kar nam lahko tudi pove, da se v Poljanski dolini zares veliko dogaja.

Na tem mestu bi se še posebej zahvalil Lidiji Razložnik, brez katere portal defenitivno ne bi zaživel tako kot je, oziroma sploh ne bi! Iskrena hvala!

Potem pa so tukaj seveda še drugi sodelavci, ki so prispevali k vsebini in razvoju portala. Fotografi: Nik Mahnič, Denis Bozovičar, Simon Mur in Tatjana Cankar. Pisci tekstov:  Mateja Lavtar, Klara Pisk, Vanja Frlic, Maja Jurjevič, Nina Dolenc, Janez Arnolj in Mojca Možina. Zahvala pa seveda tudi vam bralcem, brez katerih pač ne bi bilo nič. Hvala za vse oglede in napisane komentarje!

Ena večjih zahval gre tudi sponzorjem, ki so nam omogočili vsaj delno pokritje stroškov, saj portal trenutno deluje bolj kot ne na protovoljnem delu. Polycom, ki je bil letošnji generalni sponzor, potem pa še Taverna Petra, mizarstvo Jezeršek, okrepčevalnica Bahač, Krajnik računalništvo in pa občina, od katere pričakujemo še večjo podporo v naslednjih letih. Seveda pa že sedaj vabljena tudi vsa ostala podjetja in posamezniki, ki bi nam lahko pomagali z denarno pomočjo ali pa bi prispevali kakšno nagrado.

Defenitivno sem koga pozabil, ker vas je bilo ogromno, tako da se opravičujem, če koga nisem omenil. Še enkrat hvala vsem skupaj in upam da ne bomo ostali na tem nivoju, ampak se bomo v prihajajočem letu 2011 povzpeli še za eno stopničko više! Cilji so defenitivno visoki!

Srečno v letu 2011 vam želi Miha Lavtar!

Komentirajte prispevek

Your email address will not be published. Required fields are marked *