Šport

Polanski Banditi postali državni prvaki

Floorball se na dolini uveljavlja iz leta v leto bolj, in to so dokazali tudi Polanski Banditi, ki so letos postali državni prvaki do 15 let.

Ekipa se je skupaj zbrala lani, ko so tudi prvič nastopili na državnem prvenstvu. Osvojili so za prvo leto odlično tretje mesto, toda ciljali so še višje, zato so pripeljali nekaj okrepitev iz Gorenje Vasi, Loga in Gabrka. Na začetku prvenstva, zaradi neuigranosti, še niso bili kos najboljšim ekipam, saj so izgubili z ekipo Insporta iz Škofje Loke, nato pa so zabeležili nekaj zanesljivih zmag, niz pa se je ustavil pri Zelencih iz Kranjske Gore. Iztržili so neodločen rezultat, ki pa je imel nekaj grenkega priokusa, saj sta bila dva njihova gola neregularna. Tako so redni del zaključili na 2. mestu.
V polfinalu so igrali s prvo ekipo iz Borovnice in zmagali brez večjih težav z rezultatom 7:2. Tako so se uvrstili na finale, kjer jim je nasproti stali ekipa Zelencev. Finalni turnir je potekal v Idriji, 15. marca. Tekmo z Zelenci so odigrali odlično, kar se je pokazalo tudi v času posesti žogice, ki je bila odločno na njihovi strani, prav tako pa rezultat: 5:1. V drugem polčasu so sicer nekoliko popustili, vendar brez večjih težav zadržali vodstvo in zmagali z 6:3.

Ime ekipe: Polanski banditi

Trener: Uroš Titan, David Oblak

Igralci: Sašo Bizjak, Martin Tomažin, Miran Kos, Luka Lavtar, Anže Lavtar, Jure Pokorn, Matej Mesec, Miran Kos, Miran Šubic, Peter Knific, Rožle Dolenc, Simon Ržek, Tilen Jereb, Urban Kos, Urban Kovač, Urban Košir, Aleš Čadež.

2 Comments

  1. Odličen dosežek! Bravo!
    Le tako naprej.

Trackbacks / Pings

Komentirajte prispevek

Your email address will not be published. Required fields are marked *