Ostalo

O portalu

Pozdravljeni na spletni strani portala Poljanska dolina!

Ustvarjalci Poljanskega portala smo v želji večje obveščenosti o dogajanju na dolini ponovno vzpostavili delovanje portala Poljanska dolina. Z vzpostavitvijo portala želimo omogočili vsem, tako občanom kot obiskovalcem, da na enem mestu najdete vse kar iščete, od kulturnih, športnih, zabavnih dogodkov,…  do turističnih znamenitosti, opisov vasi, intervjujev s posamezniki in društvi, ki delujejo v naši občini, itd.

Portal je še v izgradnji, zato vas prosimo za potrpežljivost, če mogoče želene informacije na portalu še ne boste našli. Vsekakor pa vas vabimo, da nas obiščete v kratkem, ko bo na portalu zagotovo že več novic. Trudili se bomo, da nam nobena novica ne bo ušla!

Novice lahko dodajate tudi sami. Navodila najdete v rubriki “Pošlji novico“. Lahko pa jih pošljete nam in jih bomo namesto vas objavili. Vse kar vam je potrebno storiti, je da preko e-naslova info [afna] poljanska-dolina.si sporočite dogodek, datum in uro, kraj dogajanja ter organizatorja.

Hkrati vabimo k sodelovanju vsa podjetja, samostojne podjetnike oz. vse, ki se ukvarjate s kakršnokoli dejavnostjo in bi želeli oglaševati na portalu poljanska dolina. Več informacij dobite v rubriki “Oglaševanje“.

Lastnik portala:
Optiweb
Miha Lavtar s.p.
Poljane 11
4223 Poljane
Smo davčni zavezanci.

Glavna urednica:
Lidija Razložnik
lidija.razloznik [afna] gmail.com

Fotografi:
Denis Bozovičar
denis.bozovicar [afna] gmail.com


Nik Mahnič
mahnic.nik [afna] gmail.com

Vito Debelak
vitod.foto [afna] gmail.com

Simon Mur
simonmur [afna] gmail.com

Vabljeni, da dogajanje na dolini spremljate z nami!

Komentirajte prispevek

Your email address will not be published. Required fields are marked *