Šport, Zanimivosti

Novosti na Starem vrhu

Na Starem vrhu se dogaja na polno. Pred nekaj tedni  je bilo dokončno potrjeno, da se menja gonilna sila smučišča, katera je, na čelu s  Pavletom Logarjem, že močno zavihala rokave. Skupaj s sodelavci imajo namen vnaslednjih petih letih spraviti Stari vrh iz rdečih številk, za kar bo potrebno veliko garanja!

Kot smo že pisali, je na Starem vrhu polno novosti, ki sedaj hitro grejo h koncu. Proga na Grebljici je v srednjem delu še malo širša in bolj ravna, drsališče že pridobiva svojo obliko, topovi že močno streljajo sneg…

Ena izmed novosti v letošnji ponudbi bo tudi nočno sankanje, ki bo ob zadostnem številu obiskovalcev, potekalo tudi podnevi. Proga bo potekala od začetka pa do konca sedežnice, delno ob progi, delno po gozdu. V kratkem bo za to izdan tudi pravilnik in trasa, otvoritev pa bo predvidoma ob koncu leta.

Padla je tudi ideja o posebni progi navzgor za turne smučarje, vendar je to zaenkrat le  ideja.

O tem so pisali tudi v Gorenjskem glasu, Podblegaških novicahRadiu Sora in forumu smucisca.net, za vse aktualne informacije, slike in komentarje pa se pridružite facebook skupini Stari vrh.

V Delu pa si lahko ogledate reportažo o novostih na vseh Slovenskih smučiščih.

Vsa ponudba STC Stari vrh je zbrana tudi na lični zloženki, ki si jo lahko ogledate tu.

Seveda pa ne moremo mimo slik zasneževanja in pa reševalne vaje iz 6-sedežnice, ki je potekala včeraj, v soboto 27.11.2010.


Komentirajte prispevek

Your email address will not be published. Required fields are marked *