Nagradne igre

Nagradna igra št. 19

V Poljanski dolini je živelo in živi kar nekaj nadarjenih glasbenikov. Eden izmed njih je bil tudi Gwoleshnk, katerega pesmi so v zadnjem mesecu preplavile youtube.
Nas pa zanima kaj več o tem pokojnem glasbeniku. Torej, napišite vse kar veste ali ste slišali o njem. Tisti, ki napiše največ in najbolj točne informacije, prejme nagrado!

Tokratna nagrada pa ne prihaja točno iz naših koncev, ampak iz Škofjeloškega predela, natančneje, iz spletne trgovine monna-lisa.si. V spletni prodajalni ponujajo vse za kvačkanje in pletenje, na voljo pa imajo tudi malo morje gobelinov. In prav gobelin bo tokratna nagrada za pravilen odgovor.

Seveda pa ne pozabite na registracijo!

2 Comments

  1. Anže Koračin

    Njegovo ime je Brane Frlic. Rojen je bil leta 1964, umrl pa leta 2001. Bil je aranžer glasbe, pisec glasbenih besedil, instrumentalist, skladatelj, vokalist in ljudski godec. Bil je glasbeni samouk. Prenesel glasbeno obliko bluesa v svoje lokalno okolje Poljanske doline. Pisal je etno glasbo.
    Imel je brata Metoda in Marjana, ter starejšo sestro. Njegov oče je igral diatonično harmoniko. Njegov brat je bil kipar.

  2. Še kdo? 🙂

Komentirajte prispevek

Your email address will not be published. Required fields are marked *