Ostalo

Možnost izobraževanja preko RAS

Razvojna agencija Sora v mesecu oktobru organizira naslednja izobraževanja, ki se jih lahko udeležite tudi občani občine Gorenja vas – Poljane.

PODJETNIŠKI KROŽKI NA OSNOVNIH ŠOLAH

Podjetniški krožki so idealna priložnost, da otroci že v zgodnjih letih pokukajo v poslovni svet in si pridobijo prve izkušnje s področja podjetništva. Gre za brezplačno interesno dejavnost, ki poteka na tistih osnovnih šolah, kjer učenci 7., 8., in 9. razredov izkažejo dovolj velik interes s prijavami. Učenci se na podjetniških krožkih preko dela v skupini in ob igri seznanijo z osnovnimi pojmi podjetništva, izberejo podjetniško idejo, jo preko mini poslovnega načrta preverijo in predstavijo svojim sovrstnikom.

Dodatne informacije in prijavnica za podjetniški krožek je na voljo na RAS, na telefonski številki 04/5060-223 ali na spletni strani www.ra-sora.si.

MALA ŠOLA PODJETNIŠTVA – Start!up 2011

V času od 7. – 28. oktobra 2011 (ob petkih popoldne in sobotah dopoldne) bodo na Razvojni agenciji Sora izvedli sklop sedmih delavnic v okviru Male šole podjetništva – Start!up 2011. Na delavnicah se bodo udeleženci seznanili z različnimi področji poslovanja podjetja (s poslovnimi idejami, poslovnim načrtom, trženjem in vodenjem podjetja, računovodstvom, komuniciranjem, javnim nastopanjem).

Delavnic se lahko brezplačno udeležite dijaki, študentje, brezposelni, upokojenci, ki razmišljate, da bi postali podjetniki ter že registrirani podjetniki od 0 – 3 let delovanja, ki potrebujete dodatna praktična znanja za uspešen pričetek lastne podjetniške poti. Za vse ostale, ki imate podjetje registrirano več kot 3 leta in bi želeli utrditi podjetniška znanja pa je kotizacija v višini 20 EUR (z DDV) za posamezno delavnico. Razliko do polne cene delavnice krijejo občine Škofja Loka, Gorenja vas – Poljane, Železniki in Žiri.

Prijave in dodatne informacije so na voljo na RAS, na telefonski številki 04/5060-223 ali e-mailu: julija.primozic@ra-sora.si.

Delavnica: SODOBNI MENEDŽMENT MOTIVACIJE

Delo je najbolje opravljeno, če ga opravljajo motivirani posamezniki. Kako torej sebe ali druge pripraviti do tega, da bomo/do delo opravljali z visoko motivacijo? Ali je motivirati druge ljudi sploh mogoče? Koliko vpliva imamo kot vodje na motivacijo drugih? Če ga imamo – kje in kako se zadeve lotiti? Po odgovore na ta in številna druga vprašanja, ki se vam pojavljajo v povezavi z motivacijo pridite na seminar z delavnico, ki bo potekal v torek, 11. oktobra 2011, ob 13. uri v veliki sejni sobi UE Škofja Loka, Poljanska c. 2. Vaša investicija v znanje je 30  EUR + DDV, razliko do polne cene delavnice krijejo občine Škofja Loka, Gorenja vas – Poljane, Železniki in Žiri. Program bo izvajal Željko Ćurić, dr. med., eden izmed TOP 10 predavateljev v Sloveniji.

Prijave in dodatne informacije so na voljo na RAS, na telefonski številki 04/5060-223 ali e-mailu: julija.primozic@ra-sora.si oziroma www.ra-sora.si.

Lepo vabljeni!

Komentirajte prispevek

Your email address will not be published. Required fields are marked *