Dogodki, Kultura

Monokomedija Jamski človek

Društvo upokojencev za Poljansko dolino vabi v nedeljo, 20. februar 2011 ob 17. uri, na ogled monokomedije Jamski človek, ki bo v Občinskem domu v Gorenji vasi.
Vstopnice dobite v predprodaji v KGZ Poljane, Gorenja vas in Hotavlje ali 1 uro pred predstavo na blagajni občinskega doma.

Jamski človek v produkciji Gustav filma in Theatra Mogul, režiji Nataše Barbare Gračner in izvedbi Uroša Fürsta je že stari znanec ljubiteljev gledališke komedije. Komedija o odnosih med spoloma je od premierne uprizoritve 2002 namreč nasmejala že nad 150.000 Slovencev in z 500 ponovitvami postavila slovenski gledališki rekord – gre za največkrat odigrano gledališko predstavo v Sloveniji!

Komedija, nastala na podlagi avtorjevih antropoloških, socioloških in psiholoških študij, spretno ironizira odnose med spoloma, ki se trudita ljubiti in biti ljubljena, si ustvariti dom in družino… Na duhovit in sproščen način jima pomaga razumeti zakaj prihaja do vsakdanjih konfliktov med njima in ju pripravi do tega, da se končno nasmejeta tistemu kar ogroža njuno zvezo.


Komentirajte prispevek

Your email address will not be published. Required fields are marked *