Šport

Mednarodni floorball turnir SLO Open

Floorball sekcija ŠD Poljane: Polanska banda in ekipa Hipiji se bosta pod vodstvom Davida Oblaka letos že drugo leto zapored udeležila največjega turnirja v Sloveniji, SLO Open, kjer imamo Poljanci tudi žensko floorball ekipo Zverine, ki nastopajo za ŠDMH. Zverine imajo zagotovljeno vsaj drugo mesto, saj na turnirju sodelujeta samo dve ženski ekipi. Turnir se bo odvijal od 27. do 29. Avgusta v Ljubljani v dvorani Franc Rozman Stane (vojašnica).

Na turnirju sodeluje 16 ekip iz cele Evrope ( Finska, Češka, Avstrija, Norveška, Slovenija ) Turnirja se bo tudi letos udeležila ekipa, katera je lansko leto osvojila prvo mesto, Kings praha. Naša združena ekipa se bo v skupinskem delu pomerila z ekipami IBK Romantics ( Češka ) – petek 12:00 , S.C. SAHLY 90 ( Finska ) – sobota 10:20 in Slovensko vojsko – petek 18:20. V lanskem letu smo se uvrstili na odlično 9. mesto med 16. ekipami. Tudi letos je želja da se uvrstimo med 10 najboljših ekip na turnirju.

Skupine in pa razpored si lahko pogledate tudi v pripetih datotekah.

Igralci skupne ekipe Polanska Banda – Hipiji

Polanska Banda: David Oblak, Uroš Kokalj, Uroš Titan, Aleš Jevšnik, Sebastjan Guzelj, Luka Lavtar, Martin Kloboves.

Hipiji: Aljaž Markelj, Jan Bašelj, Luka Šturm, Žan Kavčič, Domen Dolenc, Andrej Kokalj, Gašper Urh in Jaka Radič.

Za dobro vzdušje na letošnji zabavi bo skrbela trenutno ena izmed najbolj popularnih slovenskih rock skupin DAN D! Torej v soboto 28.8.2010 so v ORTO bar v Ljubljani poleg udeležencev turnirja vabljeni tudi vsi ljubitelji dobre glasbe.

Prav tako ste vsi prav lepo vabljeni da si ogledati največji floorball dogodek v Sloveniji, in da greste navijati na našo ekipo.

Vodja floorball sekcije: David Oblak

Komentirajte prispevek

Your email address will not be published. Required fields are marked *