Dogodki, Kultura, Ostalo

Kulinarična delavnica z Andrejem Goljatom

Razvojna agencija Sora organizira Kulinarično delavnico z Andrejem Goljatom, ki bo v ponedeljek, 26. septembra 2011, od 9. do 13. ure v delavnici Kulinarike Goljat, Frankovo naselje 74a, Trata – Škofja Loka.

Vas zanima kaj so kuhale naše babice? Kako se pripravijo tradicionalne jedi s škofjeloškega podeželja? Bi želeli takšno jed ponuditi vašim gostom, turistom?

V okviru kulinarične delavnice se bomo pogovorili, pripravili in poskusili jedi, ki so jih že včasih pripravljali na našem območju. Vse jedi bodo iz sestavin, ki so se že uporabljali v starih časih na Loškem in širšem slovenskem območju.

Delavnico bo vodil kuharski mojster Andrej Goljat. Poleg visokega strokovnega znanja o kulinariki in slaščičarstvu ter različnih »kuhinjah sveta« je njegova največja kvaliteta prav v tem, da prenaša svoje znanje vsem, ki to želijo. Andrej Goljat ni le znan strokovnjak s področja gastronomije v Sloveniji, pač pa tudi v svetu. Vsako leto se udeležuje različnih delavnic v tujini, kjer dopolnuje svoje znanje z novimi svetovnimi trendi s področja kulinarike in slaščičarstva v Italiji, Angliji, Švici in Nemčiji.

Kotizacija znaša 10 EUR na osebo. Razliko do polne cene kulinarične delavnice krijejo občine Škofja Loka, Gorenja vas – Poljane, Železniki in Žiri. Kotizacijo nakažite na poslovni račun Razvojna agencija Sora d.o.o., NLB d.d. 02024-0089035580 sklic 016- (vaša DDV) ob prijavi. Kotizacije ne vračamo. Račun bo izstavljen po prejemu kotizacije.

Dodatne informacije in prijave so na voljo na RAS, na spletni strani www.ra-sora.si , pri Jerneji Lotrič na telefonski številki 04/5060-222, ali preko e-pošte jerneja.lotric@ra-sora.si.

Prijave se zbirajo do 20. septembra 2011 oz. do zasedbe prostih mest. Število mest je omejeno.

Pri prijavi navedite točen naziv (ime in priimek) in naslov ter e-naslov.

Vabljeni!

Komentirajte prispevek

Your email address will not be published. Required fields are marked *