Kultura, Ostalo, Zanimivosti

Knjižnica Gorenja vas odprta tudi ob torkih

Knjižnica Ivana Tavčarja Škofja Loka obvešča vse obiskovalce in vse tiste, ki to še boste, da je Krajevna knjižnica Gorenja vas, ki je bila doslej odprta ob ponedeljkih od 11. do 17. ure in četrtkih od 13. do 19. ure, od začetka novembra dalje odprta tudi ob torkih od 13. do 19. ure.

Obiskovalci tako lahko trikrat tedensko izbirajo med približno 15000 naslovi knjižničnega gradiva, kolikor ga hrani gorenjevaška knjižnica, prebirajo številne revije in časopise ali pa se poslužujejo brezplačne uporabe dveh računalnikov, bodisi za brskanje po medmrežju, igranje igric ali pa za pisanje raznih nalog.


Znotraj občine Gorenja vas – Poljane pa delujeta Krajevna knjižnica Poljane in Izposojevalna enota Sovodenj. Knjižnica Poljane je odprta dvakrat na teden, in sicer ob sredah od 13. do 19. ure in petkih dopoldne od 10. do 15. ure. Prav tako je tudi enota Sovodenj odprta dvakrat tedensko ob sredah od 14.15 do 15.15 ure in ob petkih od 19. do 20. ure.

Za podrobnejše informacije o urnikih, lokacijah, kontaktnih podatkih vseh enot Knjižnice Ivana Tavčarja Škofja Loka lahko obiščete tudi spletno stran v nastajanju: knjiznica-skofjaloka.si.


Komentirajte prispevek

Your email address will not be published. Required fields are marked *