Dogodki, Šport, Zabava

Dan športa in zabave 2012 – Gorenja vas

Na igriščih OŠ Ivana Tavčarja v Gorenji vasi se bo v soboto, 30. junija letos že četrtič odvijala prireditev Dan športa in zabave, ki jo organizira Klub za razvoj in sprostitev Mladinska.

Letos se dogodek širi, saj bodo številnih aktivnosti deležni OŠ otroci s profesionalno foto delavnico, poslikavami obrazov, tekmovanji med dvema ognjema ter v rolanju na čas po poligonu.

Klasično se bodo odvijali turnirji v nogometu, košarki, floorballu ter tenisu.

Predstavili se vam bodo downhill kolesarji s spustom z Javorča ter strelsko društvo G.v. s treningom in tekmo. Preiskusili se boste lahko v hoji po gurtni oz. t.i. slackline-u. Jamarsko društvo G.v. vam bo predstavilo osnove plezanja, udeležite se lahko vodene vadbe za tekače začetnike s trenerjem in tekmovalcem Petrom Oblakom. Vabljeni ste na vodeno kolesarsko etapo po novo začrtanem kolesarskem krogu občine Gorenja vas-Poljane.

Ogleda vredna pa bo tudi večerna Floorball VIP tekma za vse predstavnike uspešnih podjetij ter javnih ustanov občine Gorenja vas-Poljane in širše.

Po športnem delu od 22h naprej pa se bomo sprostili z legendarnim šovkreatorjem DJ Pero-m, ki bo za vse nas pripravil posebno presenečnje.

Več informacij dobite na spletni strani www.mladinska.org.

Vabljeni!

Komentirajte prispevek

Your email address will not be published. Required fields are marked *