Dogodki, Ostalo, Šport, Zabava

Dan druženja in gibanja treh generacij 2010

Dan druženja in gibanjaNa dan družine, v soboto, 15. maja, se bo odvil Dan druženja in gibanja treh generacij, ki je lani dosegel izjemno udeležbo, saj je na različnih lokacijah po Sloveniji sodelovalo sedemdeset tisoč posameznikov.

Tudi Osnovna šola Ivana Tavčarja Gorenja vas s podružnicama Sovodenj in Lučine, ki so letos aktivno vstopile v dejavnosti eko šol, se tokrat priključujejo medgeneracijskemu sodelovanju s prepletanjem vsebin okoljevarstva, zdravja, gibanja in humanitarnosti.

Udeleženci se bodo zbirali in vpisovali pred gorenjevaško šolo od 8.30 ure dalje. Ob deveti uri se bodo pohodniki vseh generacij družno podali proti Hotavljam in Slajki, kjer jih bodo čakale družabno zabavne in nagradne igre, nastopi šolskih glasbenikov, plesalcev, ekostojnice in še kaj ter malica iz nahrbtnika. Organizatorji bodo v okviru Šport špasa za vsakega udeleženca zagotovili priponko Šport  špas − dan druženja in gibanja treh generacij, steklenico vode in zloženko.

Za učence bo tega dne štet dan dejavnosti, točneje športni dan, starši, stari starši in mlajši otroci pa naj glede na zmožnosti s svojo prisotnostjo dan popestrijo in za svoje fizično in duševno zdravje z veseljem naredijo nekaj dobrega.

Dejavnost bo izpeljana v vsakršnem vremenu.

Komentirajte prispevek

Your email address will not be published. Required fields are marked *