Dogodki, Šport

1. ŠDMH turnir v ulični košarki

Športno društvo Marmor Hotavlje prireja v soboto, 7. maja 2011turnir v ulični košarki, ki bo potekal na Hotavljah.

Prijave v gostilni Lipan na Hotavljah (ime ekipe, imena in priimki članov ekipe + letnice rojstva posameznikov, kontakt kapetana).

Število prijavljenih ekip je omejeno na največ 12 ekip (2 skupini po 6 ekip , prve 4 ekipe iz vsake skupine napredujejo v četrtfinalne izločevalne boje).

Vsaka ekipa lahko prijavi največ 5 igralcev (vsaka ekipa mora določiti kapetana).

Prijavnina na ekipo znaša 50 EUR (če so vsi igralci člani ŠDMH, prijavnine ni!).

Prijave se zbirajo do 30.aprila 2011.

Žreb skupin se bo določil že prej, na osnovi prijavljenih ekip. Razpored ekipe dobijo nekaj dni pred samim turnirjem na e-mail. Prav tako bo razpored tekem po urah, visel na samem prizorišču turnirja.
Vsaka ekipa ob prijavi dobi na e-mail tudi pravila igranja turnirja,da se izognemo nevšečnostim.

Pred začetkom izločevalnih dvobojev se bo odvijalo tudi tekmovanje v metanju trojk, ki se ga lahko udeleži vsak prijavljen igralec.

Ker turnir poteka po principu igranja vsak z vsakim in se hočejo organizatorji ogniti nezaželjenim poškodbam in prevelikim starostnim razlikam med ekipami, se na turnir lahko prijavijo le igralci letnika 94′ in starejši.

Več informacij je na voljo pri Žigi Mravlja, preko e-naslova: ziga.mravlja@siol.net in Aljažu Gamsetu preko e-naslova: info@sdmh.si. Prav tako pa so infirmacije na voljo tudi na spletni strani  www.sdmh.si

Komentirajte prispevek

Your email address will not be published. Required fields are marked *